bede tylko troche szkoda ze dig nitty ma premiere ale moze da sie zmiescic 2 impry na raz bedzie gruubo szkoda ze niema podziału pro/amator no ale huj z tym
Suszczen ! Ty pewnie dzuo wiesz na ten temat wiec jesli bym wpadl z ziomkami neico wczesneij przed rozgrzewkami to daloby rade cos posmigac nei startujac ? jesli tak to czy trzeba miec obowiozkowo kask ? free rozumeim bedzie jesli sie uda ? prosze cie wypowiedz sie bo mi zalezy dosyc raczej bede z ziomkami
DobreSalto Na premierę można wchodzić już od godziny 18, ale film puścimy około 19 kiedy wszyscy się zejdą. Dlatego spokojnie można dojechać Wpadajcie koniecznie!
katarbmx napisał(a):Suszczen ! Ty pewnie dzuo wiesz na ten temat wiec jesli bym wpadl z ziomkami neico wczesneij przed rozgrzewkami to daloby rade cos posmigac nei startujac ? jesli tak to czy trzeba miec obowiozkowo kask ? free rozumeim bedzie jesli sie uda ? prosze cie wypowiedz sie bo mi zalezy dosyc raczej bede z ziomkami
Tak jak mowilem na innym forum, na jurce bedzie mozna pojezdzic przed zawodami. Staramy sie,aby park byl otwarty wczesniej niz normalnie(za free oczywiscie).
"ELIMINACJE PRO/AMATOR (kat. do lat 16 i od lat 16)" Czyli kat. amator to dzieciaki do 16 lat, a starsi to pro? jezeli tak to w nawiasie powinno być odwrotnie i w ogole napiszcie o tym w regulaminie ! Nie lepiej nazwac tego Junior i Senior ?
to jest jakies smiechu warte w sumie powinna byc normalna kategoria pro i amator a nie podział wiekowy wiek tutaj niema nic do znaczenia bo teraz jest duzo osób kóte maja 16lat i spokojnie mogli by powalczyc w pro i jest sporo osób które maja 18 i ponad a do pro nijak sie nienadaja.
- Skatepark Jutrzenka w Sobotę otwarty od 8.00 do 20.00 (wejście bezpłatne DLA WSZYSTKICH)
- Zawody z podziałem[/b]:
- Kategoria [b]"Amator" do 16 roku życia – zawodnicy, którzy nie ukończyli 16 roku życia.
- Kategoria "Amator" – zawodnicy, którzy ukończyli 16 rok życia ale nie kwalifikują się do kategorii Pro.
- Kategoria Pro – zawodnicy z ukończonym 16 rokiem życia, którzy startowali już w zawodach o charakterze ogólnopolskim i posiadają przynajmniej jednego sponsora.
START ZAWODNIKÓW JEST BEZPŁATNY! Każdy zawodnik musi mieć LEGITYMACJĘ lub DOWÓD OSOBISTY
Było kozacko Zawody na wypasie grube triki spoczi muza dobry klimat After epicki klub z klasą muzyka później(ok.1.30) się zrobiła lepsza drinki i inne napoje wyskokowe w kosmicznych cenach ale było trochę przypału i fuunu kto był ten wie więcej takich hi5 dal organizatorów
Było w chuj zajebiście Żałuje ze na after party nie wbiłem ale z opowiesci myśle ze było kozacko wiecej takich imprez i gratki dla organizatorów (min. za darmowe redbule ) Muza bardzo spoko. zaje transfer Zięta miedzy dwoma quoterami Kiedy jeszcze jakiś event na Jurze? Gdzie można znalesc jakies foty z BD?
AlexMTB napisał(a):to raczej oczywista rzecz! Yemias avatar jak dla pedała! Małe cycki kazały ci go chyba ustawić!
pieczony napisał(a):Było kozacko Zawody na wypasie grube triki spoczi muza dobry klimat After epicki klub z klasą muzyka później(ok.1.30) się zrobiła lepsza drinki i inne napoje wyskokowe w kosmicznych cenach ale było trochę przypału i fuunu kto był ten wie więcej takich hi5 dal organizatorów
o tak pieczony racja
after był na początku troche "drętwy" ale jakoś sie powoli rozkrecił + to dj (dobra muzyka) drinki drinkami - zawsze jest kosmiczna cena ale cóż czasami trzeba "zaszaleć" moim zdaniem powinno byc więcej takich imprez
no, było zajebiście. naprawdę dobra organizacja zwłaszcza jeżeli weźmiemy pod uwagę ile osób startowało (w amatorach powyżej 16 było ze 30 osób). jednego tylko nie mogę zrozumieć... jak to możliwe że na tyle osób były tylko 2 pompki i to takie ręczne o długości 20 cm... przez to prawie nie widziałem finałów !