Auta, motoryzacja...Moderator: Moderators Team Re: Auta, motoryzacja...no i wlasnie o takie opinie mi chodzilo i podejrzewam, że ostatecznie zostanę posiadaczem takiej polówki (oczywiscie wolalbym nadal jezdzic b5 1.9 tdi ale są inne priorytety)...
a sprowadzał, może ktos w ostatnim czasie auto z zagranicy? Nadal warto?
Nie szukałeś opinii na temat auta tylko kogoś kto poprze Cię w tym co chcesz zrobić. Zanim napiszesz czytaj Regulamin.
Jeżeli uważasz ,że ktoś napisał post bez sensu, taki temat już był lub w inny sposób łamie regulamin - nie pisz o tym w takim temacie tylko użyj wykrzyknika po prawej stronie aby ktoś zajął się tą sprawą. Prosiłbym abyś nie pisał do mnie po za forum w sprawach związanych z rowerem o które możesz zapytać się tutaj.
yoGhurt, masz racje. bo wiekszość informacji na temat tego auta juz posiadam, ale slyszalem ogolnie niemiłe opinie na temat 3-cylindrowych silnikow, ale coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że są to opinie miłośników duzych silnikow (nie mowie ze nie chcialbym wiekszego silnika ale jak juz pisalem chodzi tutaj o cos innego). pozdro
.mateq, wladuj jeszcze stozek do tego 1.4, i tlumik koncowy, moze dogonisz 1.9 TDI wtedy...
Jaki masz sens, wiedzac ze chcesz MODYFIKOWAC silnik, bo mowisz o wiekszym turbo (ciekawe od czego tam wsadzisz) oraz o programie. To powiedz mi w jakim celu kupujesz 1.4 TDI? ![]()
Gdzie on wspomniał o planach wsadzania większego turbo? Wspominał tylko o załadowaniu chipa ;] BC: randy-rockstiff-ns-bitch-fox-40-rc2-update-11-t63195.html <- SPRZEDAM
S: FOX 40 FIT RC2 2011, Deemaxy Ulti, Thomson 27,2x350 tak jak pisalem mysle narazie tylko o virusie, chodziazby z powodu ograniczonego budżetu, pisalem rowniez ze rozmawialem z czlowiekiem z dynosoftu, ktory profesjonalnie tym się zajmuje i zapewnial ze na tym silniku spokojnie mozna wyciagnac troche koni wiecej, bez zadnego ryzyka, chodziaz powiem ze teraz jezdze wiekszym autem o mocy 90km i spokojnie mi starczy na miejskie warunki takze sadze ze przy masie tej polówki i 75kM styknie. pozdro
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9166624 Ten golf zalazł za skórę wielu w całym Trójmieście... oby następny właściciel tak samo go traktował jak ten. Samochód piękny, profesjonalanie przygotowany, te 320 KM ma na prawdę, nawet ja się o tym przekonałem patrząc na wykresy i widząc jak to popierdala
Adaśko, Lusterka miał inne wcześniej,takie mniejsze a'la rajdowe
Recool, Światła ładnie po oczach dają
wakacyjne porzadki
![]() Co do tego golfa powyżej, to bardziej mimo wszystko podoba mi się golf Webba. Zabijcie mnie, ale ma to coś. A co do tego 1.4 TDi to jeżeli ktoś jest oszczędny to czemu nie? Ale i tak najlepsze jest 1.9tdi 150KM. Niestety było to tak fajne, że zajebali mi auto więc pozostaje mi ~130KM w Skodzie:l
NALEŻY LANSOWAĆ LASECZKI!!
Aktualnie niepraktykujący w trakcie składania fulla. Okazyjnie zdjęciorób sarkastyczny. Od wszystkich uznanych wyjątków istnieją wyjątki. [S] Oś Howitzer - 20zł
to kierowca może jechać najebany , bo jak pies podchodzi , to do tego z lewej . O kurwa ale wymyśliłem! kupuje anglika
poskramiacz szos , Renowacje i budowa rowerów szosowych /single speed / ostre kolo
kams, Gorzej jak nie będzie pasażera, pomyśli że auto samo jedzie i oszaleje
NALEŻY LANSOWAĆ LASECZKI!!
Aktualnie niepraktykujący w trakcie składania fulla. Okazyjnie zdjęciorób sarkastyczny. Od wszystkich uznanych wyjątków istnieją wyjątki. [S] Oś Howitzer - 20zł
Dobrze, że jest to możliwe ;] BC: randy-rockstiff-ns-bitch-fox-40-rc2-update-11-t63195.html <- SPRZEDAM
S: FOX 40 FIT RC2 2011, Deemaxy Ulti, Thomson 27,2x350 z tego co pamiętam, można jeszcze w innych, uzasadnionych przypadkach ;]
czy dobrze pamiętam, że na 1/4 ściga się R32 na polskich blachach z kierą po prawej...a może mi się to śniło? BC: randy-rockstiff-ns-bitch-fox-40-rc2-update-11-t63195.html <- SPRZEDAM
S: FOX 40 FIT RC2 2011, Deemaxy Ulti, Thomson 27,2x350 nie będę się kłócił, jednakże, wydaje mi się, że oprócz tego jest jeszcze inna możliwość ;]
BC: randy-rockstiff-ns-bitch-fox-40-rc2-update-11-t63195.html <- SPRZEDAM
S: FOX 40 FIT RC2 2011, Deemaxy Ulti, Thomson 27,2x350 kiedyś dało się tylko samochody które nigdy nie miał kierownicy po lewej stronie w wersji produkcyjnej (np. skyline), ale niedawno weszło prawo (narzucone przez UE tak btw, bo polska to był wyjątek jeśli chodzi o sprawe rejestracji "anglików") dzięki któremu można już każdy samochód zarejestrować
ciekawostka: w lublinie był skyline R33 zarejestrowany jako 'unikalny' - co z tego skoro każde zatrzymanie przez policje kończyło się zabraniem dowodu?... nawet jeśli nie miało to konsekwencji większych to i tak sporo zachodu zeby ten dowód odzyskać... jak to? proste, nie dałbym sobie zabrać dowodu ;]
BC: randy-rockstiff-ns-bitch-fox-40-rc2-update-11-t63195.html <- SPRZEDAM
S: FOX 40 FIT RC2 2011, Deemaxy Ulti, Thomson 27,2x350 hehe no na bank