Auta, motoryzacja...Moderator: Moderators Team Re: Auta, motoryzacja...wiecej mocy z D13B1? jasne, poprzez swapa na inny...
- Co będziemy robic dzis w nocy Mózgu?
- Jakto co? OPANOWYWAC SWIAT!!!! Recool, one wygladaja jak pojazdy przeciw camperne
ale co jak co duze maja fele. fajowskie Co polecacie za 4000/4500 zl. Coś małego (wielkosci punto, punto coupe) silnik żeby się nie jebal i części w miarę tanie. Spalanie max do 10/9,5 l oraz żeby miało też coś mocy i żeby dało się zamontować bagażnik do tyłu na rower. Może być jakiś TD. Nie jest to jakaś duża suma na auto i ciężko będzie coś znaleźć z moimi wymaganiami. Thx za propozycje.
Jeździć na rowerze potrafią wszyscy ale ZAPIERDALAĆ NIELICZNI Ride to Glory
http://moto.allegro.pl/item671516202_vw ... tryka.html Nie diesel ale fajny, kupujesz za 50zł hak holowniczy na szrocie i montujesz bagażnik.
NALEŻY LANSOWAĆ LASECZKI!!
Aktualnie niepraktykujący w trakcie składania fulla. Okazyjnie zdjęciorób sarkastyczny. Od wszystkich uznanych wyjątków istnieją wyjątki. [S] Oś Howitzer - 20zł
Saddam, z tymi 12 litrami w CC 700 to Cie ladnie ponioslo. Moje CC 700 z Aisanem w miescie nie spali wiecej niz 5l. Jak sie umie jezdzic. Poza tym Aisana nie naprawialem od nowosci (97rok) tak, ze nie wiem skad wytrzasnales te ciagle jebiace sie japonskie gazniki. Po tym temacie widac, ze ladny z Ciebie teoretyk.
TDI zawsze ekonomiczne były
co do TDI to też można je ładnie zrobić
Taaz_I.R.S., co miał na celu ten filmik? pokazać jak diesle smrodzą i kopcą?
Dominant, To,że kopcą to normalne jak mocniej przygazujesz gwałtownie
wow. 200hp z 1.9 TDI PD kosmos - Co będziemy robic dzis w nocy Mózgu?
- Jakto co? OPANOWYWAC SWIAT!!!! Wiesz nie wiem ile ma teraz... Jak znajdę forum, na którym widziałem tą Jettę to podeślę linka.
No właśnie ... kraków - to jest tajemnica spalania ... Niestety w tym mieście cieżko niestety schodzić mi bynajmniej na ok 10 litrów na odcinkach gdzie się głównie poruszam, bo 65% mojej jazdy to stanie w korku . Teraz w lecie jeszcze klima bardzo często się kręci a to jeszcze bardziej podkręca spalanie . Grunt, że na trasie da radę zejść do 7 litrów, a to mnie mega satysfakcjonuje .
Co do cinqusia i 12l - ja w to nie uwierzę jak nie zobaczę ... 12 l to pali właśnie mój 2.0 ts ( 155hp odmiana ) na mieście i to przy średnio ekologicznej jak już mówiłem jeździe. Toć e30 mojego przyjaciela przy 2.5 silniku 190hp ( nieco kręcony, po swapie )pije 17l , gdzie pojemność jest ponad 3 razy większa .. Zresztą co do alfowskich silników, to chyba następna też będzie alfa 156 ale po lifcie i z 2.4 jtdm . Klekot z 190hp i 305 NM ponoć daje radę podobnie do mojego, ale no moment większy i łyka 8.5 l w mieście . Jak wygram w totka to 3.2 v6 Co do opla manty - taka buda stoi niedaleko mnie w zakładzie blaharskim na rampie . Stoi już ładny kawałek czasu i nie widzę by cokolwiek ją ruszano . Lancia Delta ... ehh - legenda sportów Kwestia autka za ok 5000zł - ja jestem także za golfem III albo za Astrą . Można też szukać Meganki PH I - fajne autko albo Lalki I, ale to już za wielkie skoro ma być klasy punto . Ale Megi z 1.4 lub 1.6 to nie jest zły pomysł . Można też Mazdę 323f looknąć . http://tiny.pl/1nvz - Nowy rower...
a ja Wam powiem ze dziś mnie kolega przewiózł EVO9 MR , 317 kuni ... ale to zajebiscie jezdzi bokiem i zapierdala . rany julek
piiip piiiip pip piip pip pi pi pip pip piiiiiiiip
No to elegancko
Też jeździłem...tak samo Imprezą STi...kochałbym <3 BC: randy-rockstiff-ns-bitch-fox-40-rc2-update-11-t63195.html <- SPRZEDAM
S: FOX 40 FIT RC2 2011, Deemaxy Ulti, Thomson 27,2x350 impreza nie jezdzilem , ale audi tt 225km owszem i ... czuć roznice
piiip piiiip pip piip pip pi pi pip pip piiiiiiiip
Mi wystarczyły wrażenia jak Golfem R32 się przejechałem...A co by było jakbym Imprezą albo EVO się przejechał...Mogłoby być ciekawie :>
a s65 612 kuni? człowieku, toż to szok...najgorsze, że nie czuje się w ogóle prędkości, dość niebezpieczne...ale to, co potrafi ten samochód, jest "straszne"
BC: randy-rockstiff-ns-bitch-fox-40-rc2-update-11-t63195.html <- SPRZEDAM
S: FOX 40 FIT RC2 2011, Deemaxy Ulti, Thomson 27,2x350 Zawsze moim marzeniem było się przejechać RS2 <3 tymczasem tych aut praktycznie nie ma
Bo ja wiem.. Przejściowo jak mi ukradli samochód miałem dajewo matiza który palił po mieście 17l Myślę że cc 10 musi w mieście spalić. NALEŻY LANSOWAĆ LASECZKI!!
Aktualnie niepraktykujący w trakcie składania fulla. Okazyjnie zdjęciorób sarkastyczny. Od wszystkich uznanych wyjątków istnieją wyjątki. [S] Oś Howitzer - 20zł
Jak maluchy potrafiły 10 palić gdy miały dojebany gaźnik albo źle wyregulowany. A Cintek 700 ma silnik od BIS'a także to też możliwe,bo znam przypadek BIS'a który pali około 10...ale nie przekracza tych 12.
adi3124, który rocznik?
o ile dobrze pamiętam to po 95 roku były już stosowane w Cintkach900 wtryski,jeżeli nie wcześniej...
Firebirdy nie miały tyle koni, chyba że jakaś limitowana wersja, ale naprawdę nie mam pojęcia co to mogło być
u mnie w miescinie jest firebird, camaro czy ktorys z tych podobnych. 5,7 litra i 90 magicznych koni
no... straszne jest jak to płuży przodem, zgadzam sie. EVO 4 life http://media.photobucket.com/image/evo% ... ette-1.jpg - Co będziemy robic dzis w nocy Mózgu?
- Jakto co? OPANOWYWAC SWIAT!!!! macieq, Tak, ale Twój stary codziennie prał jego silnik, a mama wycierała na sucho po każdym deszczu...
Pierdolicie... Nie wiecie że CC 700, to tylko przykrywka? Że nie ma 700cm3 pojemności tylko 700KM? Ja miałem to CC w rodzienie i ja liczyłem (bardzo dobrze kurwa umiem liczyć), że spalał 12 i mi do chuja nie wmawiać, że nie SMARUJ LAMERZE!