Siodło: Dartmoor fusion 2 Sztyca: Dartmoor, fusion Zacisk: bez zacisku
Korby:shimano saint 2008 Support:shimanowski Zębatka: saint 32z Łańcuch: dartmoor, core dartmoor , vert pro Pedały: Dartmoor, uptown octane one static pro
wolnobieg: dicta 14z
Koło przód: Obręcz: reborn, Black track 32h, 26" Szprychy: dt champion silver 2.0 , 32h Piasta: reborn, fat joint, 32h Opona:shwalbe, table top, 26" 2.3 Dętka: vee rubber cst
Koło tył: Obręcz:reborn, Black track 36h, 26" Szprychy: dt champion silver 2.0 , 36h Piasta: NS coaster ss Opona: shwalbe, table top, 26" 2.3 Kenda NPJ zwijana Dętka: jakas za 15zł xD
Hamulec tył, klamka:hfx nine , 180mm
plany nowa piasta na przód nowa kiera i mostek
Waga: 13.6 13.08 13.05
Ostatnio edytowano 23 maja 2010, o 20:54 przez Damix, łącznie edytowano 18 razy
skowron ta tera wiem że te obręcze są mocne ale jednak można było kupić coś lżejszego chociaż przynajmniej 180 można się na nich dobrze uczyć ^^ Szeszu tak widelce i chyba ramy też robili i to był mega wielki nie wypał no ale cóż z piastami im wyszło. przy mojej wadze 100kg piasta naprawdę zajebiście się trzyma
i mam od razu takie pytanie o mocne i dosyć lekkie obręcze cena aż tak ważna nie jest bt jeszcze mi potrzymają a wiec będę miał czas aby se uzbierać. a i korba jakaś bmxowa bo tego revolta już rozwaliłem (ma wielkie luzy po lewej stronie ) hussefelta miałem wcześniej i to samo się działo co z revoltem wiec myślę aby wsadzić do tego bmxowa korbę tylko nie wiem jaka, co byście polecili?
obrecze to mavici skoro lekkie i niezniszczalne, 729/ex325 na tył 700g z przodu moze dartmoor fortress/mtx/lzejsze mavici?? co do korb bmx sie nie wypowiem bo nie mam doswiadczenia
mostek jest momba bardzo niski i lekki na pewno lżejszy od quarka pro na początku śmiesznie to znaczy mocowanie kiery ale jak sie przyzwyczaisz to fajnie się śmiga ^^
on ważył dokładnie 14.2 na wadze w rowerowym u znajomego. a na razie jest bez hampla to waży 13.8 w planach jest zmiana kół na 24 i już mieniłem korbę na race face evolve xc (wiem ze do xc ale za cenę 40zł w stanie bdb to se pośmigam na korbie do xc a na streecie powinna wytrzymać) i kupuje pedały plastiki więc zbliżę się do tej magicznej granicy 13kg ^^
no no fajny rwr wkladaj moj sprocket i smigaj hehe... nie wierze ze wazy 14,2.... moj na poczatku wazyl 14.7 po zdjeciu hamulcow 14 sciecie sztycy kiery i duzy lajt poszedl w kola bo az chyba z 2-3 kg spadlem wiec teraz to moj ma z 12? polecam jako brecze dartmoor Fortress osobiscie mam 630 g z 2008 a z 2009 600 chyba no i Sbe... lajtowane detki i ziąą z kola przod ktore wazylo 2.743 zjechalem do 1.650 wiec sie oplaca
sens był w tym ze śruba mi sie zapiekła w haunebu i nie mogłem tego wykręcić ;/ meczyłem sie z tym ok tygodnia i jak się wkurzyłem to kupiłem new piastę