PP Pan Dziobak Zawstydzę cię Fajne jest uczucie mając za plecami plakacik tej hondzi był w jakimś "GT"(kiedyś się na to wydawało kasę nie na rower ) tylko nie wiem który numer, chyba 2006 rok bo na odwrocie jest "kalendarz imprez tuningowych 2006" i w tle nissan silvia z kupa klamotów od HKS'a
Marcin_wc napisał(a):Zostań galerianką na rowerowy.com
Adaśko napisał(a):tow hooki to sie wziely z torów, zeby hak był duzy, widoczny, latwo złapac i odholować, do hond to pasuje, aczkolwiek spotkalem sie z takimi lanidutkimi aluminiowymi, z zaznaczeniem ze nie nadają sie do holowania
Pewnie miałeś na myśli takiego :
Jak by był ktoś chętny mam dwie sztuki na sell: Czerwony i Fiolet
Cry napisał(a):
Las3k napisał(a):Cry, z tymi marchewami to czyżby o płomienie chodziło...?
tak, tak : )
Cropp napisał(a):Hondy zamówiłem HKS z końcówką 5"
u mnei w miasteczu- na wyspie, jest taka hondzina jedna z 5" tubą, ale zajebioza taki wydech : D
Mi się też to podobało lecz teraz bardziej liczy się dla Mnie cicho ciemność Nawet nie wiesz ile czasu musiałem kminić jak ukryć 6 zegarów parametrów aby było łatwo wszystko sprawdzić i żeby nie rzucały się w oczy
Ogólnie Tuning jest bezsensu Także nie oceniam tego mam taki tylko dlatego iż robiłem zamówienie grupowe na takie zabawki i jeden został dla Mnie
Jak byś bardzo chciał to jedna firma robi tytanowy tow hook w kolorach i daje dożywotnia gwarancje na kolor...Także nim możesz spokojnie holować nawet ciężarówki
Cropp napisał(a):Jak byś bardzo chciał to jedna firma robi tytanowy tow hook w kolorach i daje dożywotnia gwarancje na kolor...Także nim możesz spokojnie holować nawet ciężarówki
pewnie cena tez taka "dozywotania", ze do konca zycia bede go splacal ^^
no myśle że holowanie ciężarówki lepiej pozostawić grubym krakowska stalowym hakom od ciężarówek, niz tytanowym zabawkom, bo takie to by poległy przy pierwszym szarpnięciu : )
Cropp napisał(a):Jak byś bardzo chciał to jedna firma robi tytanowy tow hook w kolorach i daje dożywotnia gwarancje na kolor...Także nim możesz spokojnie holować nawet ciężarówki
pewnie cena tez taka "dozywotania", ze do konca zycia bede go splacal ^^
Około 500zł wychodzi ze sprowadzeniem do polski...Także uważam że nie jest to jakos super drogo inna sprawa to dostać taki przedmiot JA widziałem raz w życiu i aukcja była poniżej 1minuty na EBAY...
ja myślę że u nas w PL taki Tow Hook to raczej taki gadżet JDMowy, coś jak piesek kiwający głową na tylnej półce fiata 125p - gadżet PRLowy w pewnej reklamie Tak jak w Golfach 2 gałka zmiany biegów w kształcie piłeczki golfowej
Wiadomo że gdzieś na dalekim wschodzie na torach w dzikiej Japonii się to sprawdza, bo kółko jest spore i podpięcie samochodu do tego to kwestia sekundy ;d
uś.Doskonale to rozumiem, ale jak dla mnie era tuningu rodem z nfsu2 już minęła. Mimo tego, że mi się to auto tak zrobione nie podoba to wiem, że doprowadzenie go do takiego stanu pewnie kosztowało dużo pracy oraz pieniędzy.
Grasz w CS'a 1.6? 4fun, NS/S Wbijaj!!! 193.143.121.253:27085 Pass: gkf!!!
PP Pan Dziobak napisał(a):uś.Doskonale to rozumiem, ale jak dla mnie era tuningu rodem z nfsu2 już minęła. Mimo tego, że mi się to auto tak zrobione nie podoba to wiem, że doprowadzenie go do takiego stanu pewnie kosztowało dużo pracy oraz pieniędzy.
I pewnie oprócz tego jest to dobrze wykonane, a nie w wiejskim garażu przez pana Mietka z użyciem tony kitu szpachlowego, który odpadnie za 2 dni
Kazdy ma inny gust... mi sie to nie podoba wcale, rzygam tym, najwazniejsze w aucie od zawsze dla mnie to dobra fela i glebunia, i jakies ew smaczki a nie cyrk itd