PP Pan Dziobak Zawstydzę cię Fajne jest uczucie mając za plecami plakacik tej hondzi był w jakimś "GT"(kiedyś się na to wydawało kasę nie na rower ) tylko nie wiem który numer, chyba 2006 rok bo na odwrocie jest "kalendarz imprez tuningowych 2006" i w tle nissan silvia z kupa klamotów od HKS'a
Marcin_wc napisał(a):Zostań galerianką na rowerowy.com
Adaśko napisał(a):tow hooki to sie wziely z torów, zeby hak był duzy, widoczny, latwo złapac i odholować, do hond to pasuje, aczkolwiek spotkalem sie z takimi lanidutkimi aluminiowymi, z zaznaczeniem ze nie nadają sie do holowania
Pewnie miałeś na myśli takiego :
Jak by był ktoś chętny mam dwie sztuki na sell: Czerwony i Fiolet
Cry napisał(a):
Las3k napisał(a):Cry, z tymi marchewami to czyżby o płomienie chodziło...?
tak, tak : )
Cropp napisał(a):Hondy zamówiłem HKS z końcówką 5"
u mnei w miasteczu- na wyspie, jest taka hondzina jedna z 5" tubą, ale zajebioza taki wydech : D
Mi się też to podobało lecz teraz bardziej liczy się dla Mnie cicho ciemność Nawet nie wiesz ile czasu musiałem kminić jak ukryć 6 zegarów parametrów aby było łatwo wszystko sprawdzić i żeby nie rzucały się w oczy
Ogólnie Tuning jest bezsensu Także nie oceniam tego mam taki tylko dlatego iż robiłem zamówienie grupowe na takie zabawki i jeden został dla Mnie
Jak byś bardzo chciał to jedna firma robi tytanowy tow hook w kolorach i daje dożywotnia gwarancje na kolor...Także nim możesz spokojnie holować nawet ciężarówki
Cropp napisał(a):Jak byś bardzo chciał to jedna firma robi tytanowy tow hook w kolorach i daje dożywotnia gwarancje na kolor...Także nim możesz spokojnie holować nawet ciężarówki
pewnie cena tez taka "dozywotania", ze do konca zycia bede go splacal ^^
no myśle że holowanie ciężarówki lepiej pozostawić grubym krakowska stalowym hakom od ciężarówek, niz tytanowym zabawkom, bo takie to by poległy przy pierwszym szarpnięciu : )
Cropp napisał(a):Jak byś bardzo chciał to jedna firma robi tytanowy tow hook w kolorach i daje dożywotnia gwarancje na kolor...Także nim możesz spokojnie holować nawet ciężarówki
pewnie cena tez taka "dozywotania", ze do konca zycia bede go splacal ^^
Około 500zł wychodzi ze sprowadzeniem do polski...Także uważam że nie jest to jakos super drogo inna sprawa to dostać taki przedmiot JA widziałem raz w życiu i aukcja była poniżej 1minuty na EBAY...
ja myślę że u nas w PL taki Tow Hook to raczej taki gadżet JDMowy, coś jak piesek kiwający głową na tylnej półce fiata 125p - gadżet PRLowy w pewnej reklamie Tak jak w Golfach 2 gałka zmiany biegów w kształcie piłeczki golfowej
Wiadomo że gdzieś na dalekim wschodzie na torach w dzikiej Japonii się to sprawdza, bo kółko jest spore i podpięcie samochodu do tego to kwestia sekundy ;d
uś.Doskonale to rozumiem, ale jak dla mnie era tuningu rodem z nfsu2 już minęła. Mimo tego, że mi się to auto tak zrobione nie podoba to wiem, że doprowadzenie go do takiego stanu pewnie kosztowało dużo pracy oraz pieniędzy.
PP Pan Dziobak napisał(a):uś.Doskonale to rozumiem, ale jak dla mnie era tuningu rodem z nfsu2 już minęła. Mimo tego, że mi się to auto tak zrobione nie podoba to wiem, że doprowadzenie go do takiego stanu pewnie kosztowało dużo pracy oraz pieniędzy.
I pewnie oprócz tego jest to dobrze wykonane, a nie w wiejskim garażu przez pana Mietka z użyciem tony kitu szpachlowego, który odpadnie za 2 dni
Kazdy ma inny gust... mi sie to nie podoba wcale, rzygam tym, najwazniejsze w aucie od zawsze dla mnie to dobra fela i glebunia, i jakies ew smaczki a nie cyrk itd