Utasz napisał(a):Myślałem o Polo Gti 6N a w przyszłości jakieś turbo k03/04 lub kompresor do tego
mysle ze 6N to b dobry wybór. tylko bez zadnych kompresorów czy turbo potem. zwlaszcza jezeli to ma byc niezawodny daily driver, a nie zabawka która wiecej stoi w garażu niż jeździ. potem, to zmienisz samochód a taka polówka juz w serii fajnie smiga i jest wzglednie niezawodna.
w łodzi jest podobnie w każdy czwartek. szkoda zawsze przyjeżdża policja i jeździ w kółko 20km/h i czekają aż sie wszyscy rozjadą i najczesciej impreza przenosie sie na inny spot a jak tam przyjadą to wracają na al. ofiar terroryzmu 11 września... i tak przez pare godzin
Gratuluję koledze który do gazu chce zakładać kompresor lub turbinę. QbaqBA gdzie się najczęściej pojawiasz? Cargo a może Spalarnia?
http://www.youtube.com/watch?v=ut_c_o1T93k
Urywek z Getaway in Stockholm 2 - najlepszy z serii, piąta część też była całkiem przyjemna, ciekawe czy wypuszczą dziesiątą.
Zanim napiszesz czytaj Regulamin. Jeżeli uważasz ,że ktoś napisał post bez sensu, taki temat już był lub w inny sposób łamie regulamin - nie pisz o tym w takim temacie tylko użyj wykrzyknika po prawej stronie aby ktoś zajął się tą sprawą. Prosiłbym abyś nie pisał do mnie po za forum w sprawach związanych z rowerem o które możesz zapytać się tutaj.
Spalarnia? Daaaaawno tam nie bylem i raczej nie zamierzam w najbliższym czasie, bo z tego co slyszalem nie dużo sie zmieniło... Cargo? Czasem, ale dość rzadko, głównie jako pkt spotkań i potem dalej...
- Co będziemy robic dzis w nocy Mózgu?
- Jakto co? OPANOWYWAC SWIAT!!!!
QbaqBA, tzn.? Nie jestem tam częstym bywalcem ale jak byłem tam to nie było jakoś źle. (jednakże nie mam porównania z tym co na filmie jest).
Zanim napiszesz czytaj Regulamin. Jeżeli uważasz ,że ktoś napisał post bez sensu, taki temat już był lub w inny sposób łamie regulamin - nie pisz o tym w takim temacie tylko użyj wykrzyknika po prawej stronie aby ktoś zajął się tą sprawą. Prosiłbym abyś nie pisał do mnie po za forum w sprawach związanych z rowerem o które możesz zapytać się tutaj.
na spalarni jakis czas temu zjeżdżała sie głównie "wieś" (mam na mysli mentalność, nie pochodzenie), zeby sie polansować paleniem laka.
na Cargo też sie tacy zdarzają, ale na szczescie rzadziej. Z tym że przyjeżdża tam masa ludzi, co dość szybko ściąga policje, a wtedy - uwierz - bardzo łatwo stracić dowód.
- Co będziemy robic dzis w nocy Mózgu?
- Jakto co? OPANOWYWAC SWIAT!!!!
Ta supra teraz wygląda jak Nissan 350Z - ktoś chciał dobrze a wyszło jak zwykle.
QbaqBA, faktycznie, czasem tam pojawiają się łyse pały palące gume - ale na szczęście nie jest to norma. Zdaje sobie sprawę ,że jak zaczyna się robić niebiesko w tłumie to bardzo łatwo stracić a faktycznie na Cargo dużo ludzi. Pamiętam ,że kiedyś na dwupasmówce pomiędzy Carrefourem a M1 zbierali się ludzie ale nie wiem czemu już od dłuższego czasu teraz nikt tam się już nie pojawia - zbyt duży ruch wieczorami?
Boli to ze w Polsce gonią tych co chca sie poscigac na zamknietych drogach,gdzie na poboczu niema drzewi i innych niebezpieczenst, a stan drogi jest znakomity.
łyse pały co palą gumę to akurat fajna rzecz , tu w Gdyni wiochę akurat robią golfy 1,2,3 z tysiącami diod + czasem latanie bokiem na wstecznym ... najlepsze że takie śmigające choinki mają przeważnie tablice GWE ... śmieszne też są normalne samochody z naklejkami SRT - niektórzy wiedzą o co chodzi
Wyczochrany, SRT Street Riders Trójmiasto http://www.streetriders.pl to taki lokalny trójmiejski team Spoko ludzie,miła atmosfera,znają się dobrze na rzeczy. Ale na następnego spota do Borska będę musiał podjechać,bo ciekawi mnie kilka samochodów ^^
adi3124, bylem w gdyniu w sobote i powiem ci ze golfy glownie 2 i 3 daja ostro czadu zapachem (głownie gaz) i strasznie kiczowatym wyglądem... ale byla tez fajnie i skromnie jetta pierwszej generacji po tunningu...
randy-rockstiff, Ale nie wiem czy kojarzysz Dawida od czerwonej Supry. Toyotka na sprzedaż na allegro jest z resztą za 135k a kupił sobie cwaniak Skyline'a R32 GT-R Poza tym chcę zobaczyć Toma$a w akcji razem z jego EVO, Dymala i jego EVO, może jakiego Seja, jak Karola się pojawi to razem z nią przyjedzie czarna Supra. Może być nadzwyczaj ciekawie ^^ Hans pewno się pojawi Gastrolotem, a to Alanos będzie 350Z tak samo jak Gato tym 350Z co w połowie z carbonu jest xD
samochodów na pewno nie zabraknie...z tego co wiem, na dwóch kółkach też dość mocna ekipa. najciekawsze co przeczytałem...nagroda specjalna 1000$ za przejazd moto/samochodu w czasie poniżej 9 sek.!
będzie trudno..nawet bardzo. Nie wiem czy kojarzysz Dawida od czerwonej Supry,ona ma 690 koni bodajże i miała czasu około 12:20 jak nie mniej o ile pamiętam.